گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ژنرال آمریکایی: در فناوری مافوق صوت عقب مانده هستیم

ژنرال نیروی فضایی آمریکا اذعان کرد که قابلیت‌های موشک مافوق صوت آمریکا به اندازه روسیه و چین پیشرفت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دیوید تامپسون ژنرال نیروی فضایی آمریکا روز شنبه در همایش امنیت بین‌المللی هالیفاکس گفت: قابلیت‌ها و توانایی‌های موشک مافوق صوت آمریکا به اندازه روسیه و چین پیشرفته نیست.


اظهارات تامپسون نشان می‌دهد آمریکا در زمینه تولید و توسعه موشک‌های مافوق صوت از سایر رقبای خود عقب مانده است.

این ژنرال آمریکایی اذعان کرده است که عقب ماندگی ایالات متحده از دو کشور دیگر برای امنیت ملی این کشور خطرناک است.

وی افزود: چین یک برنامه هایپرسونیک واقعا فوق العاده دارد. این یک تحول بسیار نگران کننده است. این تحولات مشکل هشدار راهبردی را پیچیده‌تر خواهد کرد.

این اظهارات پس از آن مطرح شده است که چین یک فروند موشک را که قادر به حمل کلاهک هسته‌ای است در تابستان گذشته آزمایش کرده است. آزمایش این موشک موجب شگفتی مقام‌های آمریکایی شده است. روسیه نیز ۱۸ نوامبر موشک مشابهی را آزمایش کرده است. آمریکا در شلیک موشک مافوق صوت خود در اکتبر ناکام ماند.

تحقیق انجام شده از سوی کنگره آمریکا نشان می‌دهد ایالات متحده به این دلیل از روسیه و چین عقب مانده است که اکثر تسلیحات مافوق صوت این کشور بر خلاف تسلیحات روسی و چینی قادر به حمل کلاهک هسته‌ای نیست.

آمریکا قصد دارد در سال مالی ۲۰۲۲ میلادی بیش از ۳.۸ میلیارد دلار در برنامه موشک مافوق صوت خود سرمایه گذاری کند.

این در حالی است که ژنرال جان هایتن معاون ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز اخیرا در مصاحبه با شبکه سی بی اس نیوز، گفت: از تسلیحات فضایی مافوق صوت چین می‌توان برای حمله غافلگیرکننده به آمریکا استفاده کرد. پکن از فناوری‌های مافوق صوت پیشرفته تری نسبت به واشنگتن برخوردار است.

مرد شماره دو ارتش آمریکا در ادامه افزود: چین در آزمایش تسلیحات مافوق صوت خود در تابستان گذشته یک موشک دوربرد را به سوی مدار زمین پرتاب کرد که سرعت آن ۵ برابر سرعت صوت بوده است.

وی تاکید کرد: چینی‌ها یک موشک دوربرد را شلیک کردند که به دور زمین چرخید و یک پرتابه مافوق صوت را در مدار زمین رها کرد. این پرتابه متحرک به سمت چین حرکت کرد و یک هدف از پیش تعیین شده را در این کشور مورد اصابت قرار داد.

وی افزود: چینی‌ها با این پرتاب و اصابت موفقیت آمیز آن، به‌اندازه کافی به اهدافشان نزدیک شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر